فهرست مطالب
Toggleیکی دیگر از خدمات ترخیص کالا شرکت سلطان تجارت بازرگان ترخیص گازهای نفتی از گمرک می باشد. گازهای نفتی یا گاز همراه، شکلی از گاز طبیعی است که با رسوبات نفتی یا به صورت محلول در نفت خام پیش از ورود به واحد بهرهبرداری یا به عنوان یک محصول جانبی در فرآیند استخراج نفت به دست میآید. گاز طبیعی که گاهی گاز فسیلی یا به سادگی گاز نیز نامیده میشود، مخلوطی طبیعی از هیدروکربنهای گازی است که عمدتاً از متان و مقادیر کمتری از آلکانهای بالاتر تشکیل شده است. گاز طبیعی میتواند «همبسته» (موجود در میدانهای نفتی) یا «غیر مرتبط» (منزوی شده در میدانهای گاز طبیعی) باشد، و همچنین در بسترهای زغالسنگ (به عنوان متان زغالسنگ) یافت میشود. گاز طبیعی را میتوان برای گرمایش، پخت و پز و تولید برق سوزاند. همچنین به عنوان یک ماده اولیه شیمیایی در ساخت پلاستیک و سایر مواد شیمیایی آلی مهم تجاری کاربرد دارد و گاهی نیز به عنوان سوخت در وسایل نقلیه استفاده میشود.
گازهای نفتی در صنایع مختلف کاربرد دارند. در زیر به برخی از کاربردهای گازهای نفتی اشاره شده است:
استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت در وسایل نقلیه
استفاده از گاز طبیعی برای تولید برق و گرمایش
استفاده از گازهای نفتی به عنوان ماده اولیه در ساخت پلاستیک و سایر مواد شیمیایی آلی مهم تجاری
استفاده از گازهای نفتی در صنایع نفت و گاز برای انتقال مواد در مسیرهای مختلف پالایشگاه
استفاده از گاز نیتروژن در صنعت نفت برای عایق سازی مخازن و مخازن شرکت نفت برای ذخیره سازی مواد
ایران به برخی از کشورها گازهای نفتی صادر میکند. برخی از این کشورها عبارتند از:
عراق: ایران به عراق گاز طبیعی صادر میکند و بر اساس قرارداد بین دو کشور، باید به ترتیب روزانه 35 و 25 میلیون متر مکعب گاز به عراق صادر کند.
ترکیه: ایران به ترکیه گاز طبیعی صادر میکند و بر اساس برنامههای انجام شده، تلاش برای تقویت صادرات گاز به ترکیه و احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان صورت میگیرد.
پاکستان: ایران به پاکستان گاز طبیعی صادر میکند و بر اساس برنامههای انجام شده، قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان را با امضای یک قرارداد چندجانبه بین ایران، پاکستان و کشورهای سوم و چهارم انجام میدهد.
عمان: ایران به عمان گاز طبیعی صادر میکند و طبق برنامههای انجام شده، زمینه اجرایی شدن پروژههای طراحیشده صادرات گاز به عمان را فراهم میکند.
افغانستان: ایران به افغانستان گاز طبیعی صادر میکند و بر اساس برنامههای انجام شده، آماده است افزون بر صادرات گاز، سوآپ گاز را نیز به ویژه از شمال به جنوب و برعکس به کشورهای همسایه صادر کند.
لازم به ذکر است که این لیست کشورهای مقصد صادرات گاز ایران کامل نیست و ممکن است به کشورهای دیگری نیز گاز صادر شود.
همچنین ایران از کشورهای مختلفی برای تأمین نیاز خود به گازهای نفتی واردات انجام میدهد. برخی از این کشورها عبارتند از:
ترکمنستان
روسیه
کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان و افغانستان
ایران در حوزه صادرات نفت، جایگاهی مهم در جهان دارد. با این حال، بر اساس فهرست کشورها بر پایه صادرات نفت در سال 2022، عربستان سعودی با 7.364 میلیون بشکه در روز، بزرگترین صادرکننده نفت جهان است. در این فهرست، امارات متحده عربی با 2.721 میلیون بشکه در روز، عراق با 3.712 میلیون بشکه در روز و ایران با 2.105 میلیون بشکه در روز به ترتیب در رتبههای سوم، چهارم و پنجم قرار دارند. بنابراین، ایران در حوزه صادرات نفت، جایگاهی مهم در جهان دارد و در رتبه پنجم جهانی قرار دارد.
برای ترخیص گازهای نفتی از گمرک، باید مجوزهای لازم را در اختیار داشته باشید. در ادامه به برخی از این مجوزها اشاره میشود:
لازم به ذکر است که برای ترخیص گازهای نفتی، ممکن است به مجوزهای دیگری نیز نیاز باشد که بسته به نوع و مقدار گازهای نفتی متفاوت باشد.
شرکت سلطان تجارت بازرگان یکی از شرکت های بنام در زمینه ترخیص کالاهای تجاری از گمرک می باشد. این شرکت با داشتن سابقه درخشان 20 ساله در امور ترخیص کالا از گمرکات کشور آماده خدمت رسانی به شما تجار محترم بوده شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه ترخیص گازهای نفتی از گمرک می توانید با مشاوران ترخیص کار گمرک این شرکت تجاری و بازرگانی بهصورت رایگان تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.
تلفن تماس: 02122855902 – 02128111034 – 09121995406