فهرست مطالب
Toggleیکی دیگر از خدمات ترخیص کالا شرکت سلطان تجارت بازرگان انجام روند صادرات کالا به کشورهای دیگر می باشد. صادرات و فروش کالا در بازارهاي خارج از کشور از حساسیت زیادی برخوردار است. و عدم توجه به این مهم باعث هدر رفت سرمایه گذاري خواهد شد. انجام هر بیزینس و شروع هر کاری نیازمند بازاریابی، آینده نگری، برنامه ریزي و ….. می باشد. در ادامه صادرات کالا و مراحل آن بیشتر توضیح خواهیم داد:
بازاریابی: بازاریابی از مهرمترین مراحل در روند صادرات کالا می باشد. بازار یابی نوعی شاخت از راه های فروش کالا در خارج و شناخت نمایشگاه و شرکت در آنها، مذاکره با خریداران، موسسات، مراکز ارائه دهنده خدمات و ….. می باشد. این شناخت با رایزنی با مدیران و رایزنی با اتاق های بازرگانی خارج از کشور می باشد. اولین و مهمترین قدم در روند صادرات بازاریابی است. لازم به ذکر است بازاریابی موجب شناسایی کالاهاي رقبا و کیفیت، قیمت آنها در بازارهای مورد نظر می باشد. شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر و بروز تر در این زمینه می توانید با کارشناسان ترخیص کار گمرک شرکت سلطان تجارت بازرگان تماس بگیرید.
یکی دیگر از مراحل و روند صادرات کالا تیلبغات کالا می باشد. که برای معرفی محصولات نقش مهمی در بازاریابی کالا دارد. به طور کلی تبلیغات یکی از مهمترین عوامل تجارت برای یکی تاجر می باشد.
صدورپروفرما یا همان پیش فاکتور مرحله بدی در صادرات کالا می باشد. در این مرحله فروشنده فاکتوری که مشخصات و قیمت کالا در آن مشخص باشد را برای خریدار ارسال می کند. تا خریدار از خدمات و کالایی که نسبت به قیمت آن محصول پرداخت می کند اطلاعات لازم را بدست آورد.
بسته بندی هم یکی از آیتم های مهم در روند صادرات کالا می باشد. زیرا باید مطابق با سلایق و علایق خریدارن و جامعه مخاطب آن کالا این بسته بندی انجام شود. در بسیاری از موارد هم بسته بندی را طرف خریدار مشخص می کند و باید طبق توافق های انجام شده عمل شود.
بهای سیف یا ارزش گمرکی کالا شامل قیمت خرید کالا در مبداء و هزینه های اعمال شده برای بیمه، حمل و نقل، حق امتیاز برند، علامت بازرگانی، افتتاح حساب و ….. می باشد. این مدارک اسنادی هستند که در زمان تنظیم اظهار نامه مورد نیاز است.
در روند صادرات هر نوع کالایی باید به بخشنامه های صادر شده در خصوص آن کالا مراجعه کنیم و طبق قوانین و مقررات صادر شده در مفاد بخشنامه ها عمل کنیم. اخذ مجوز نیز یکی از قوانین صادرات برای برخی از کالا ها می باشد. که با مراجعه به بخشنامه های آن کالا می توان از چند و چون آن خبر دار شده و طبق آن به اخذ مجوز از سازمان ها و ارگان های ذی ربط بپردازیم.
بعد از حمل کالا به گمرکی باید به تنظیم اظهار نامه و ارائه مدارک لازم برای صادرات آن کالای خاص بپردازیم. به زبان ساده باید تمامی مشخصات و مجوزات کالا را به گمرک ارائه کنیم تا بعد از بازرسی کالا و پلمپ آن اجازه خروج صادر می شود.
ترانزیت، ترانشیپ یا همان حمل و نقل کالا یکی دیگر از مراحل در روند صاردات کالا می باشد. در این مرحله شخص یا موسسه صادر کننده باید با عقد قرار دارد با شرکت حمل نقل بین المللی و بیمه کالا اقدام به صادرات کند.
گواهی بازرسی یکی از موارد و مدارکی است که خریدار از فروشنده طلب می کند. این گواهی توسط موسسات مورد توافق طرفین صادر می شود.
تاجر و صادر کننده کالا باید فاکتور فروش محصولات خود را به تایید اتاق بازرگانی مبدا برساند. لازم به ذکر است صدور گواهی مبدا بصورت الکترونیکی از سامانه یکپارچه صدور گواهی مبدا اتاق بازرگانی صورت می گیرد.
شخص یا موسسه صادر کننده کالا جواز خروجی کالا به شرکت حمل و نقلی که با آن قرار داد بسته را تحویل می دهد. بعد از آن شرکت حمل ونقل بر اسان آن مجوز بارنامه کالا را از گمرک بارگیری و به مقصد مورد نظر تحویل می دهد.
تعرفه همان حقوق ورودی کالا می باشد به عبارت دیگر مالیات و عوارضی که دولتها برای حمایت از کالا های خروجی یا ورودی دریافت می کنند تعرفه گمرکی یا حقوق ورودی گفته می شود.
شرکت سلطان تجارت بازرگان با حدود بیست سال سابقه در خصوص ترخیص انواع کالا ها از کلیه گمرکات آماده ارائه خدماتی چند در این زمینه به شما تاجران گرامی می باشد. این شرکت تجاری با بکار گیری کارمندان و کارکنان زبده و مجرب آماده عهده گیری امور تجاری و بازرگانی شما می باشد. از جمله خدماتی که این شرکت صادرات و واردات کالا ارائه می دهد به شرح زیر است:
مشاوره بازرگانی
ثبت سفارش
خرید کالا
اخذ مجوز
حمل و نقل
تنظیم اظهار نامه
تنظیم پیش فاکتور
ترخیص کالا
و ….
شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتردر خصوص روند صادرات کالا می توانید به صورت رایگان با کارشناسان ترخیص کار شرکت سلطان تجارت بازرگان تماس بگیرید. تلفن های تماس: 09121995406 – 02122855902 – 02128111034