فهرست مطالب
Toggleیکی دیگر از خدمات ترخیص کالا شرکت سلطان تجارت بازرگان ترخیص آلات موسیقی از گمرک می باشد. موسیقی مجموعه ای از نواها و آهنگ هایی است که جدا از هنر نوعی وسیله برقراری ارتباط می باشد. به وسایلی که برای نواختن و تولید صدا در موسیقی استفاده می شود ساز یا آلات موسیقی می گویند، که در طی زمان های طولانی آلات موسیقی و ساز ها تکامل یافته است. آلات موسیقی انواع مختلفی دارد: از سازهای دهنی مانند فلوت تا سازهای کوبه ای، سازهای صفحه کلید دار و زهی، بادی و …. هرکدام از آلات موسیقی در ناحیه ای از جهان تکامل یافته است. مثلا تاریخچه گیتار به مصر و یونان باستان باز می گردد و یا ویلن را ایرانی ها و ترک ها اختراع کردند و … .
یکی از شرکت های بزرگ در زمینه تولید آلات موسیقی یاماها می باشد که از برترین برند ها در این زمینه در ژاپن است. اروپا و چین هم از دیگر کشور های صادر کننده ابزار و آلات موسیقی هستند. واردات ساز به کشور هم مانند دیگر کالاهای وارداتی نیازمند رعایت قوانین و اخذ مجوزاتی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ترخیص کار گمرک آلات موسیقی شرکت سلطان تجارت بازرگان تماس بگیرید.
در گذشته دو سوم آلات موسیقی مصرفی در کشور ما وارداتی بودند و اغلب از مبداء کشور چین به ایران وارد میشدند. اما بنابر ابلاغیه وزارت صمت، و براساس تایید فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تمامی ابزار آلات موسیقی و اجزاء و قطعات و متفرقات این آلات در لیست گروه چهارم کالایی یا به عبارتی کالاهای ممنوع الواردات قرار گرفتند. زیرا این قبیل کالاها جزو محصولات لوکس به شمار رفته و ضرورتی برای واردات آنها دیده نشده است.
مطابق این قانون، واردات هرگونه آلات موسیقی به کشور ما دیگر امکانپذیر نخواهد بود؛ اما همچنین این بازار مانند بسیاری از بازارها متاثر از پدیده قاچاق است؛ به گونهای که بسیاری از فروشندگان ساز مدعی هستند که بعضی از انواع آلات موسیقی وارداتی، توسط تورهای گردشگری و مسافرتی از کشورهای همسایه وارد میشود. ممنوع بودن واردات آلات موسیقی و از طرفی دیگر عدم وجود تولیدات داخلی باکیفیت و کافی، سبب قیمت بالای این ادوات از جمله پیانو در کشور ما شده است.
ترخیص انواع آلات موسیقی
ترخیص انواع سازهای زهی
ترخیص انوع سازهای کلید دار
ترخیص انواع سازهای کوبه ای
ترخیص انواع سازهای بی زبانه و زبانه دار
ترخیص انواع سازهای برنجی
ترخیص انواع گیتار
ترخیص انواع ویلن
ترخیص انواع پیانو
ترخیص انواع آکاردئون
ترخیص انواع هارمونیکا
ترخیص انواع هارمونیون
ترخیص انواع کلاوسن
ترخیص انواع کلاویکورد
ترخیص انواع گارمون
ترخیص انواع ساکسیفون
ترخیص انواع سنتور
و…
بطور کلی کد تعرفه گمرکی آلات موسیقی؛ اجزاء و قطعات و متفرعات این آلات در فصل 92 فهرست تعرفه کالاها جای گرفتهاند و از آنجا که لیست کامل تمام کدهای تعرفه آنها در این مقاله امکانپذیر نیست، به شرح دسته بندی کلی آن میپردازیم. لازم به ذکر است که تمام این کالاها دارای حقوق ورودی 55% و اولویت کالایی 4 (ممنوع الواردات) میباشند.
کد تعرفه پیانو، همچنین پیانوی خودکار؛ کلاوسن (Clavecin) و سایر آلات سیمی یا زهی شستیدار در ردیف 9201 قرار میگیرد.
کد تعرفه سایر آلات موسیقی زهی (مثلاً، گیتار، ویولون، هارپ) در ردیف 9202 قرار میگیرد.
کد تعرفه آلات موسیقی بادی (برای مثال ارگهای کلیسا، آکاردئون، قرهنی، ترومپت، نی انبان، به غیر از ارگهای نمایشگاهی و ارگهای مکانیکی خیابانی) در ردیف 9205 قرار میگیرد.
کد تعرفه آلات موسیقی ضربی (مثلاً، طبل و دهل، کسیلوفون، سنج، قاشقک، ماراکاس) در ردیف 92060000 قرار میگیرد.
کد تعرفه آلات موسیقی که در آنها صدا توسط وسایل برقی تولید شده یا باید تقویت گردد (مثلاً، ارگ، گیتار، آکاردئون) در ردیف 9207 قرار میگیرد.
کد تعرفه جعبه موزیک، ارکستریون، ارگ مکانیکی دستهدار، پرندگان مکانیکی خواننده، ارههای موسیقی و سایر آلات موسیقی که مشمول هیچیک از شمارههای دیگر این فصل نشوند؛ تیپچه از هر نوع؛ سوت، بوق صدا زدن و سایر آلات صوتی علامت دادن دمیدنی با دهان در ردیف 9208 قرار میگیرند.
کد تعرفه اجزاء و قطعات (مثلاً، مکانیسمهای جعبه موزیک)و متفرعات (مثلاً، کارت، دیسک و رول برای آلات مکانیکی) آلات موسیقی؛ مترونوم و دیاپازون از هر نوع در ردیف 9209 قرار میگیرند.
شرکت سلطان تجارت بازرگان با سالها تجربه و استفاده از متخصصین مجرب این امر، تمامی مراحل از مشاوره بازرگانی، اخذ مجوزات، ثبت سفارش، خرید کالا، انجام کلیه امور حمل و نقل و ترانزیت کالا و ترانشیپ، انجام حوالجات، انجام کلیه تشریفات گمرکی و ترخیص و تحویل کالا در مقصد و … را برعهده می گیرد. شما تاجران می توانید به صورت رایگان با کارشناسان ترخیص کار ما تماس بگیرید و از کلیه جزییات امور صادرات، واردات و ترخیص کالا خصوصا ترخیص آلات موسیقی از گمرک مشاوره دریافت کنید.
تلفن های تماس با کارشناسان ما: 09121995406 – 02122855902 – 02128111034